raphael

 

De derde inwijding: Inwijding in de energieën van Aartsengel Rafaël

Deze inwijding staat voor Goddelijke healing op alle gebieden in je leven en zal jouw pad Verlichten.

Je zult duidelijker in staat zijn de kansen en spirituele beloningen, die je tegenkomt op jouw pad te zien.

Rafaël betekent letterlijk: God heeft genezen .

Hij is belast met de genezing van de Aarde en de mensen die daarop leven.Hij is de Aartsengel die we kunnen aanroepen om negatieve energieën los te laten, die van invloed zijn op onze gezondheid.Hij kan ons de energie geven om verborgen talenten te ontwikkelen.

Tijdens de creatie van de Angel Link, zal Aartsengel Rafaël zijn energieën verbinden met alle niveaus van je hele Wezen, dit in de aanvulling op het creëren van een krachtige overkoepelende aanwezigheid  voor jou in het fysieke vlak. Nadat deze connectie is aangebracht blijft Aartsengel Rafaël in een resonerende verbinding met jouw energieën. Hij zal jou op de achtergrond voortdurend ondersteunen terwijl jij je spirituele pad naar de toekomst verlicht, gebruikmakend van de Engelen Toorts van Licht.

Op een meer bewuste manier zal Aartsengel Rafaël te allen tijde voor jou beschikbaar zijn. Roep Hem aan om voor jou `het pad te verlichten`.. in  spirituele  zowel als in fysieke zin. Roep Hem aan voor Goddelijke healing.. om de `Goddelijk Healer` in jou te stimuleren. Vraag Hem om moed om door de uitdagende ervaringen van het leven te gaan. Net als met iedere andere relatie met een Spiritueel Wezen uit het Engelenrijk kun  je je relatie met Aartsengel Rafaël verder versterken door meditatie, gebed, verzoeken om begeleiding enz.