gabriel

 

De vierde inwijding: Inwijding in de energieën van Aartsengel Gabriël

Deze inwijding helpt je om toegang te krijgen tot je intuïtie, vreugde en innerlijke communicatie.

Gabriël betekent letterlijk: God is mijn kracht, of Macht van God.
Hij wordt ook wel: Hemelse bewustworder genoemd. Hij is de Aartsengel die ons hoop geeft en die ons informatie geeft over onze dromen.
Hij kan ons helpen inzicht te krijgen in wat wij echt willen in het leven en waarom.

Tijdens de creatie van de Angel Link, zal Aartsengel Gabriël zijn energieën verbinden met alle niveaus van je hele Wezen, dit in aanvulling op het creëren van een krachtige overkoepelende aanwezigheid voor jou in het fysieke vlak. Nadat deze connectie is aangebracht blijft Aartsengel Gabriël in een resonerende verbinding met jouw energieën. Hij zal jou op de achtergrond voortdurend ondersteunen terwijl jij je gevoel voor vreugde en ontvangst van de Aartsengel Gabriël Angel Link uitbreidt. Met als bij de overige Angel Links, kan ook bij de ontvangst van de Aartsengel Gabriël Angel Link sprake zijn van bepaalde verwerkingen. Je zou bepaalde uitdagingen kunnen ervaren terwijl deze connectie met Aartsengel Gabriël een groter gevoel van vreugde bij alles wat je doet stimuleert.

In bewuste zin zal Aartsengel Gabriël ten alle tijden voor jou beschikbaar zijn. Wanneer je wilt kun je, net als met elke andere relatie met een Goddelijk Wezen uit het Engelenrijk, je relatie met Hem verder versterken door middel van meditatie, gebed, verzoeken om begeleiding enz.