chrfoto1

Ik ben Christina Back. Ik ben Medium, Energetisch Therapeute, Intuïtief Kaartlegster en Bewustwordingscoach. Ik werk met Engelen en Hun energie.  Hier komt ook de naam Angel-Spirits vandaan.

Van kinds af aan heb ik al Engelenervaringen en ben ik geïnteresseerd in het Rijk der Engelen. De Engelen en Hun energie geven me het gevoel van thuiskomen. De Engelen hebben me doorgegeven dat het mijn Zielsmissie mag zijn om de mensheid bewust te maken van Hun bestaan en dat Zij niets liever willen dan met ons samenwerken en Hun hulp aanbieden op wat voor vlak dan ook!! Deze Zielsmissie heb ik dan ook met heel mijn Hart en Ziel op me genomen. Hierbij krijg ik hulp van mijn lieve Gids Ismael.

Ik ben in 1999 in contact gekomen met mijn Gids Ismael door een meditatie. Hierbij mocht ik Zijn naam doorkrijgen en dit werd later vele malen op verschillende manieren bevestigd. Ik ben daarna in 2009 de opleiding Mediumschap gaan doen en vandaaruit is mijn verbinding met Ismael alleen maar sterker geworden. Later heb ik  vele cursussen en workshops gevolgd zoals bijvoorbeeld: Reiki(Master), Shambhalla(Master),Eclectisch Medium Therapeut, Aura en Chakra healing, Engel Ki Master, Aartsengelen inwijdingen, Serafijnen inwijdingen, Verheven Meesters inwijdingen, de 7 Stralen van de Aartsengelen inwijding, Engelen Healing, Engelen Tarot, Lenormandkaarten, Encaustic Art, Intuïtief Schilderen en vele andere cursussen en workshops.

In 2016 is er een mooie Engel van creativiteit bijgekomen. Haar naam is Gabriëlla.  Zij helpt mij in mijn eigen creativiteit. Ik heb ook opleidingen gedaan voor Kleurentherapie en Creatieve therapie.
Meer informatie hierover kun je vinden op de website www.art-color.nl

We hebben door de jaren heen al vele mensen op weg mogen helpen door inzichten te geven door middel van consulten, cursussen, workshops ,inwijdingen en healingen.

Loop je vast of heb je inzichten nodig? Maak dan een afspraak en Ik, Ismael en Gabriëlla helpen jou heel graag op weg.

Licht en Liefde Christina, Ismael en Gabriëlla.

Angel-Spirits, Christina Back, Engel, Engelen, Engel-Ki inwijding, Aartsengelen, Aartsengel Michael, Aartsengel Rafael, Aartsengel Gabriel, Aartsengel Uriel, Rose Aura, Aartsengel inwijdingen, Serafijnen inwijdingen, Engelen Tarot, Beschermengelen Tarot, Engel Mediumschap, Bijenwas, Encaustic art, Gidsen, Engelen healing