Welkom bij Engelenpraktijk Angel-Spirits

chrfoto1

Ik ben Christina Back. Ik ben Medium, Energetisch Therapeute en Intuïtief Kaartlegster. Ik werk met Engelen en Hun energie.  Hier komt ook de naam Engelenpraktijk Angel-Spirits vandaan.

Van kinds af aan heb ik al Engelenervaringen en ben ik geïnteresseerd in het Rijk der Engelen. De Engelen en Hun energie geven me het gevoel van thuiskomen. De Engelen hebben me doorgegeven dat het mijn Levensopdracht mag zijn om de mensheid bewust te maken van Hun bestaan en dat Zij niets liever willen dan met ons samenwerken en Hun hulp aanbieden op wat voor vlak dan ook!! Deze Levensopdracht heb ik dan ook met heel mijn Hart en Ziel op me genomen. Hierbij krijg ik hulp van mijn lieve Gids Ismael.

Ik ben in 1999 in contact gekomen met mijn Gids door een meditatie. Hierbij mocht ik Zijn naam doorkrijgen en dit werd later vele malen op verschillende manieren bevestigd. Ik ben daarna in 2009 de opleiding Mediumschap gaan doen en vandaaruit is mijn verbinding met Ismael alleen maar sterker geworden. Later heb ik  vele cursussen en workshops gevolgd zoals bijvoorbeeld: Reiki(Master), Shambhalla(Master),Eclectisch Medium Therapeut, Aura en Chakra healing, Engel Ki Master, Aartsengelen inwijdingen, Serafijnen inwijdingen, Verheven Meesters inwijdingen, de 7 Stralen van de Aartsengelen inwijding, Engelen Healing, Engelen Tarot, Lenormandkaarten, Encaustic Art, Intuïtief Schilderen en vele andere cursussen en workshops.

In 2016 is er een mooie Engel van creativiteit bijgekomen. Haar naam is Gabriëlla. Zij begeleid mij in de creatieve workshops. De boodschappen die uit de creatieve werken komen die de cursisten hebben gemaakt worden door Gabriëlla vertaald, zodat de inzichten aan het licht komen. Hierdoor kan men weer  verder op het Spirituele Pad en dus met het Bewustwordingsproces.

We hebben door de jaren heen al vele mensen op weg mogen helpen door inzichten te geven door middel van consulten, cursussen, workshops ,inwijdingen en healingen.

Loop je vast of heb je inzichten nodig? Maak dan een afspraak en Ik, Ismael en Gabriëlla helpen jou heel graag op weg.

Licht en Liefde Christina, Ismael en Gabriëlla.

 

Angel-Spirits, Christina Back, Engel, Engelen, Engel-Ki inwijding, Aartsengelen, Aartsengel Michael, Aartsengel Rafael, Aartsengel Gabriel, Aartsengel Uriel, Rose Aura, Aartsengel inwijdingen, Serafijnen inwijdingen, Engelen Tarot, Beschermengelen Tarot, Engel Mediumschap, Bijenwas, Encaustic art, Gidsen, Engelen healing